Kursforestilling med ungdommen


Søndag 28. mai var det klart for kursforestilling på Bakscenen. Syv ungdommer i alderen 13-16 har i flere uker gått på kurs for å lære seg teknikkene og reglene innenfor improvisasjon. Som kursholder har det hatt Kalle Nordeide, en av improvisatørene på Bakscenen.

Det er en kjempetøff gjeng som hiver seg ut i det foran en salen var full av familie og venner. Konferansier for showet var Kalle, som utfordret improvisatørene i mange ulike scener og teknikker.

 Publikum var kjempefornøyd med forestillingen og imponert over det disse ungdommene har fått til i løpet av noen uker. Vi på Bakscenen er så stolte over at det disse gjør og hvor mye de byr på seg selv. Improvisasjon får virkelig fram det beste i folk og det lærer oss at det er viktigere å gjøre andre god enn å skinne selv. Disse lever virkelig opp til dette og levere varene på scenen. Dette er fremtidens stjerner som vi tror dere skal få se mye mer av i tiden fremover.