Sesongavslutning på Bakscenen


Etter hele 22 improforestillinger denne våren er det nå tid for sesongavslutning på Bakscenen. Vi avslutter med en av våre mest populære forestillinger; Show Me. Her skal fire improvisatører kjempe om publikum sin stemme, ved å sette opp de beste 20 minuttene de kan tenke seg. Her får man mange sprø påfunn og rare scener, og vi garanterer at det blir mye latter og og stemning i salen. Billetter kan du sikre deg her.

Det har vært en veldig lærerik sesong, både i forhold til det kunstneriske, men også i forhold til å drifte et teater. Vi har masse vi må sette oss inn og finne ut av, men vi blir bedre hele tiden. En stor utfordring vi har er promotering og det å nå ut til folk. Fremdeles opplever vi mange som aldri har hørt om oss selv om de bor rett i nærheten. For å gjøre noe med det trenger vi din hjelp; spre ordet og invitere med deg dine 20 nærmest på show.

 Totalt har vi i løpet av våren spilt åtte ulike konsepter på scenen, i totalt 22 forestillinger. Show Me, A Backstage Musikal, ShowTalk, Improfest, påskekrim, The Story – superscene, Kalles Improviserte Snapshow og Go Impro. I tillegg har vi hatt kursforestilling og Vestlandsmesterskap i Teatersport. I tillegg har vi hatt mange andre forestillinger og konserter som; Roar Brekke, Å du hendelse (Sotra Teaterlag), Kultur- og Idrettsgalla og Chicksa.  Du skulle tro at dette betydde at vi nå tok en lang og velfortjent sommerferie. Men den gang ei…

 Annenhver torsdag i hele sommer skal vi ha Improsommer! på Bakscenen. Dette blir enkel og uformell impro som vil gjøre sommerdagen litt lysere, selv når det regner. Vi kan ikke tenke oss en mer perfekt sommerdag enn sol, bading og grilling på en strand, så noe kaldt i glasset på en av Sartor Storsenter sine flotte uteserveringer, og avslutte kvelden med improsommer hos oss kl. 21.00.