Klar for sesong 5!


Fredag 24. august er vi klar igjen. Da sparker vi i gang sesong 5 på Bakscenen.

Også i høst har vi masse spennende til dere. Gode, gamle slagere er tilbake som «På grensen til sang», «Show Me» og barneforestillingen «DU bestemmer». I tillegg har vi nykommere som «Bakscenen presenterer…» der det er ulike konsepter og show hver gang, alt etter hva som er i vinden. Vi kan love store skjelv, Oktoberfest og mye mer.

I tillegg får vi besøk av mange andre komikere som skal underholde dere. Blant annet Thomas Leikvoll, Sigrid Bonde Tusvik, Jonna Stømme, Ole Soo og André Ulveseter. I tillegg får vi besøk av tre flotte karer som skal ha en liten «førpremiere» på juleshowet sitt, som de skal spille helg etter helg på Ricks før jul. Så det er bare å følge med for plutselig dukker det opp noen nye navn etter hvert.

Følg med på Facebook, Instagram og Snapchat for oppdateringer om hva som skjer og for litt oppdateringer fra bak scenen på Bakscenen.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen.