Alt har en slutt…


Kjære alle våre engasjerte følgere og støttespillere,

Vi beklager å informere om at våren 2019 blir Bakscenen sin siste sesong i 3.etasje av «Gründerparken» på Straume. Siden åpningen i august 2016 har det vært stor aktivitet i lokalene som består av en flott scene med amfi med plass til opptil 180 publikummere og en tilhørende bar/kiosk som har vært åpen før og etter arrangement. Hver fredag har vi hatt humorforestillinger med improvisert teater. En gang i måneden har vi hatt improvisert barneteater. Vi har gjennomført teambuilding og kurs, både i og utenfor lokalene på Straume. I tillegg har Stand Up Bergen, Fjell kommune, lokale bedrifter og andre aktører leid lokalet til arrangement.

Det er utallige timer med frivillig arbeid som er lagt inn for å få Bakscenen til å fungere. Både vakter, improvisatører og teknikere har stått på seint og tidlig for å få hjulene til å gå rundt og for å gi våre kjære gjester/publikummere en god opplevelse. Vi er utrolig takknemlig for å ha fått lov til å ta del i et slikt engasjementet og vi ønsker å rette en stor takk til alle frivillige.

Vi vil også takke ledelsen i Sartor Senter som har gitt oss muligheten til å leie lokalene i disse årene. Ledelsen i Sartor Senter har vært en viktig og god støttespiller i det vi har fått til her. Bakscenen disponerer lokalene ut april 2019. Det er uklart hva som skjer med Bakscenen etter dette, men det vi kan love er at, som underholdere og improvisatører, har vi kommet for å bli. Dere vil få høre mer fra oss.

Igjen vil vi rette en stor takk til alle våre frivillige som har stått på og hjulpet til. En takk til ledelsen i Sartor Senter og ikke minst, takk til vårt herlige publikum. Vi elsker dere! <3

Vi har en siste oppfordring å komme med: nå er det SISTE SJANSE til å få med seg improvisert teater i de nåværende lokalene til Bakscenen. Ta turen! Vi planlegger å gå ut med et skikkelig latterbrøl.

Følge oss på www.bakscenen.no, Facebook, Instagram og Snapchat for informasjon om forestillinger og oppdateringer på hva som skjer etter 1.mai.