Sesong 4 er i gang…


19. januar ble sesong 4 på Bakscenen sparket i gang. I løpet av våren har vi satt opp hele 32 improviserte show, der dere kan komme og kose dere og le masse.

VI har fremdeles en del av våre gode gamle show, men også noen nye konsepter som dere kan glede dere til.

På grensen til sang er et nytt show denne sesongen. Vi har vært så heldige å få låne det av våre gode venner på Det Andre Teatret i Oslo. Der går forestillingen for fulle hus helg etter helg, og vi håper at det den vil gjøre det samme hos oss.

Dette er en improvisert musikkonkurranse, der to lag konkurrerer om å bli kveldens vinnere. De blir utfordret i å improvisere sanger i ulike sjangere og fra ulike artister. Kvelden blir ledet av den eminente konferansieren Chris André Lygre, som nok kommer til å sette deltakerne på prøve.

På piano har vi med oss Kjetil Skaugen, som improviserer frem de kuleste låtene og feteste beatsene. Han får alt til å høres alt ut som en superhit. Dette kan du ikke gå glipp av.

Vi fortsetter også med vår forestilling for barn, som spilles en gang i måneden. Dette er for barn mellom 4-10, men vi lover at det er minst like gøy for de voksne. Barna får være med å bestemme hva fortellingen skal handle om før vi begynner; hvem er helten, hvem er skurken og hvor skal dette foregå. I tillegg får de bestemme kostymene til improvisatørene. Denne hadde vi stor suksess med forrige sesong, og vi satser på at mange vil ta turen nå også.

I tillegg spiller vi blant annet; Show Me, Typisk Fredag, GO Impro (ungdomsforestilling) og Kalles improviserte snapshow.

Se hele programmet her for mer info om de ulike showene, og for dato og klokkeslett.

Husk at vi spiller forestilling hver eneste fredag, så du trenger aldri mer å kjede deg på en fredagskveld. Kom på Bakscenen for litt improvisert moro!