En improsommer er over…


Det er fremdeles håp om litt mer sommer, men vi kan si at improsommer på Bakscenen er over.

 

Gjennom sommeren har vi hatt fire torsdager med god, sommerlig stemning hos oss. Det har vært noen hysterisk morsomme øyeblikk og vi setter stor pris på alle som har kommet og ville dele sommerkvelden med oss. For noen fantastiske publikummere vi har!

Nå unner vi oss to uker pause, og med pause mener vi planlegging, organisering, øving, osv. Det gjør seg ikke av seg selv å drive et eget improteater, men vi kunne ikke hatt det mer gøy.

 

Fredag 18. august kjører vi i gang med SESONG 3! Et helt år er gått siden vi åpnet dørene for første gang. På den tiden har vi spilt 47 improforestillinger og vært vertskap for 17 andre humor- og musikalske show. Det er totalt 66 show. Det er hele 1,27 show i uken. Med godt over 2000 publikummere innom er det mange som har fått et velfortjent avbrekk fra hverdagen med humor og god musikk.

Vi er så takknemlig til alle som kommer innom, men det er god plass til flere så ta gjerne med en venn eller 10 neste gang du kommer.

Vi må også få takke alle våre frivillige som stiller opp kveld etter kveld, og er med på å gjøre dette mulig. Dette er en godgjeng av de sjeldne som alltid er klar for en innsats.

Hele programmet for sesong 3 vil bli presentert torsdag 17. august. Da vil du kunne legge planer for hva du skal se i løpet av høsten. Du vil møte på velkjente formater, i tillegg til noen nye ting. Her er det mye spennende i vente. Programbladet vil du finne på Bakscenen, eller se all info på nettsiden og Facebook.

 

Sesong 3 sparkes i gang med improforestillingen Show Me. Denne har vært en gjenganger på programmet siden vi åpnet, og er en sikker vinner for en underholdende kveld. Håper vi ses der…