Høsten med Bakscenen impro


Dette året ble annerledes enn tenkt. Da coronaen kom ble alle vårens forestillinger avlyst og alle opplevelsene vi hadde gledet oss til å dele med vårt fantastiske publikum forsvant. Etter en lang periode med planlegging er vi nå tilbake i høst på selveste Lille Ole Bull. Vi begynner forsiktig med to show som vi håper alle vil komme og se på.

Første forestilling blir «Show Me» torsdag 15. oktober. Vi gleder oss masse til å møte publikum igjen og til å gi dere en liten pause fra en rar hverdag. Sjekk arrangementene våre her på nettsiden eller på Facebook for å kjøpe billetter. Vi anbefaler alle å kjøpe på forhånd, da det er begrenset med billetter på grunn av corona-restriksjoner. Men alle smittevernregler blir overholdt, så alle skal kunne føle seg trygge på forestilling.

VI ER KLAR!