Bakscenen + Escape = Sant


Bakscenen hadde sin siste forestilling i de gamle lokalene 26. april. Det var fullt hus og stormende jubel. Vi er så takknemlig for alle som har støttet oss og alle som har kommet på showene våre. Vi håper at vi ser alle igjen når vi nå fly(k)tter til Escape!

Vi blir nå å finne i Escape sine lokaler, nede ved siden av bowlingen. Her bygges det en helt ny scene som vil by på mye latter og moro. Vi gleder oss til å bli en del av Escape-familien, og er kjempeglad for at de har tatt i mot oss med åpne armer. Vi har stor tro på at dette forholdet vil være knall for oss og for publikum. Her kan du kombinere god mat med en god latter, se favorittlaget ditt score mål og bli målbundet av improvisatørene våre på scenen.

Det blir en magisk sesongåpning i slutten av august, men ikke fortvil. Vi varmer opp scenen med litt lettlivet impro i løpet av sommeren.

Følg med! Datoer for «Improsommer» og sesongåpning kommer!

Følg oss på Facebook, Instagram og Snapchat for mer impromoro.