Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

André Ulveseter – Negativ Optimist

29. mars 2018, kl. 20:00 - 30. mars 2018, kl. 00:30

NEGATIV OPTIMIST
et standupshow av og med André Ulveseter

Kan like gjerne være optimist – det går jo til helvete uansett.

Negativ optimist er en fin betegnelse på André Ulveseter som misliker mye, men ofte på en relativt positiv måte. Han tenker f.eks. at en fjelltur kommer til å bli helt forferdelig, men på den positive siden så kommer den neppe til å ta livet av han. Den kleine samtalen om at «nå må vi ta den kaffen snart» man har med folk man har et perifert forhold til, som heldigvis er minst et år til man har neste gang. Han syns det er noe herk å bli stoppet i tollen, men er glad han stort sett går i pluss. I dette showet får mange gjennomgå, bl.a. syklister, veganere, allergikere – men kanskje mest av alt han selv.

Negativ optimist er et standupshow med høyt tempo av en rutinert komiker som har over 20 år bak seg på scenen. Én mann, én mikrofon – slik det skal være. Showet hadde premiere på Lille Ole Bull 16. februar, og ble spilt for to fulle hus. Helgen etter for to fulle hus på Teaterfabrikken i Ålesund.

André Ulveseter er nok, til tross for sine 20 år bak seg som komiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har over 184 000 følgere. De siste tre årene har han reist rundt med foredraget «Ett ord» som omhandler dette temaet, og har gjort over 400 foredrag for skoler, firma og åpne arrangement.www.facebook.com/ettord

Negativ optimist er André Ulveseters andre soloshow som standupkomiker. Det første, «Plenum», ble belønnet med en femmer i Sunnmørsposten med kommentarer som: «Vi bare ler, før vi ler enda mer!», og høstet fine anmeldelser landet rundt. Forestillingen ble spilt i bl.a. Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund, Bodø m.fl.

Billetter:
https://tikkio.com/tickets/4851-andre-ulveseter-negativ-optimist

Showstart kl. 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Bakscenen Bar er åpen til kl. 00:30

Detaljer

Start:
29. mars 2018, kl. 20:00
Slutt:
30. mars 2018, kl. 00:30
Hendelse Kategori:

Sted

Bakscenen

Arrangør

Bakscenen