Ny sesong – i nye lokaler


Endelig er vi klar for sesongåpning for Bakscenen. I nye lokaler på Escape på Sartor. Åpningsfesten blir fredag 30. august, og vi lover en skikkelig helaften.

Showet begynner kl. 21.00, men før den tid anbefaler vi at dere tar en middag på Escape. De har en flott, ny meny med masse godt for alle.

Etter showet fortsetter vi festen på Escape inn i den sene nattetimer. Har blir det DJ, karaoke, biljard, shuffleboard. Ja egentlig noe for alle og enhver sin smak. Vær med og løft taket denne kvelden.

Billetter kjøper du på tikkio.com og vi anbefaler å være tidlig ute. Billettprisen er som den alltid er hos oss, kun 100,- kroner for masse moro. Dersom du ikke får tak i billett til showet så er det gratis for alle som vil være med på festen resten av kvelden.

Info om resten av sesongen kommer også den 30. august. Da blir programmet lansert og vi har masse spennende på gang. Hele 25 show er planlagt i høst. Det betyr at våre 12 improvisatører får det travelt, og at du får masse muligheter til å kose deg med impro.

Vi ses på Escape Sartor.